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 Betreff des Beitrags: Nederlandse Marshall Protocol info
BeitragVerfasst: Do Dez 13, 2012 12:48 pm 
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Diverse Nederlandse artikelen met betrekking uitleg over het Marshall Protocol.

De wetenschap achter het Marshall Protocol

http://mpkb.org/_media/home/patients/tr ... nschap.pdf

MP: de belangrijkste ontdekkingen

https://workspaces.acrobat.com/app.html ... 1negSb550g

Marshall Pathogenese een samenvatting

http://jvancan.home.xs4all.nl/articles/Marshall.html

De andere kant van het Vit.D verhaal Marshall Protocol

http://b12vitaminetekortpodium.blogspot ... rhaal.html

Pernicieuze anemie en theorie Marshall Protocol

http://b12vitaminetekortpodium.blogspot ... shall.html

Diesel

_________________
B12 hydroxo- injecties ’95. Sublingaal methyl- en adenosyl-cobalamine tabl. ’08. Osteoporose '07. Koper en ceruloplasmine deficiëntie ’08. Sinds 2010 MP. med. q6h Olmetec 30 mg en q48h Mino 75 mg. Huidige 25D waarde 15 nmol/L en 1,25D is 62 pmol/L


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BeitragVerfasst: Fr Dez 14, 2012 8:18 am 
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Hi Diesel,

danke für deine Infos


in letzten Link fand ich etwas über Propionsäure. Ist Dihydroxyphenylpropionsäure damit gemeint? Denn diese waren/sind bei mir massiv erhöht. Das Labor schrieb "weist auf eine übermässige Besiedelung mit Clostridien oder auch Pseudomonas-Stämme. Häufige Ursache stellt die längere Einnahme von Antibiotika /z.B. Flagyl) dar.

Jedoch eine ausführliche Floraanalyse zeigten keine Clostridien und oder Pseudomonas-Stämme

MMA war nicht erhöht. naja, kein Wunder, nahm zuvor B12 Injektionen

LG hope


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BeitragVerfasst: Fr Dez 14, 2012 8:39 am 
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http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:NZ-OYMS41-cJ:www.ndr.de/fernsehen/sendungen/visite/visitepdf501.doc+Dr.+Knop+Neurologe+Hamburg+Vitamin+B+12+Mangel&cd=2&hl=de&ct=clnk&gl=de

Das kam in der Visite Sendung, was ein B12 Mangel anrichten kann. Viele Patienten seien unterdiagnostiziert. Der Intrinktfaktor wurde hier auch vom Neurologe erwähnt. Die Serumwerte wären nicht zuverlässig.

Interessant von Diesel auch der Hinweis auf Osteoporose

LG hope


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BeitragVerfasst: Mo Dez 17, 2012 12:25 pm 
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hope,
hope hat geschrieben:
Das kam in der Visite Sendung, was ein B12 Mangel anrichten kann. Viele Patienten seien unterdiagnostiziert.

Ich weiß :(

Ik hoop dat ik je vraag stelling goed heb gelezen. :)
hope hat geschrieben:
Ist Dihydroxyphenylpropionsäure damit gemeint? Denn diese waren/sind bei mir massiv erhöht.

hope hat geschrieben:
Jedoch eine ausführliche Floraanalyse zeigten keine Clostridien und oder Pseudomonas-Stämme

De verhoogde stof dihydroxyphenylpropionzuur (DHPPA) waarde, bij jou van toepassing, is gelet op de volgende info niet echt de clostridia marker maar de stof HPHPA (3-(3-hydroxyphenyl)-3-hydroxypropionic acid) zou meer specifiek kunnen zijn.

http://www.europeanlaboratory.nl/docume ... ine_nl.pdf

http://www.greatplainslaboratory.com/ho ... manual.pdf
Zitat:
High DHPPA (3,4 dihydroxyphenylpropionic acid), a unique but similar compound, indicates excessive intake of chlorogenic acid, a common substance found in beverages and in many fruits and vegetables, including apples, pears, tea, coffee, sunflower seeds, carrots, blueberries, cherries, potatoes, tomatoes, eggplant, sweet potatoes, and peaches. Harmless or beneficial bacteria such as Lactobacilli, Bifidobacteria and E. coli mediate the breakdown of chlorogenic acid to 3,4-dihydroxyphenylpropionic acid (DHPPA), and high values may indicate increased amounts of these species in the GI tract. In addition, one Clostridia species, C. orbiscindens, can convert the flavanoids luteolin and eriodictyol, occurring only in a relatively small food group that includes parsley, thyme, celery, and sweet red pepper to 3,4-dihydroxyphenylpropionic acid. The quantity of Clostridia orbiscindens in the GI tract is negligible (approximately 0.1% of the total bacteria) compared to the predominant flora of Lactobacilli, Bifidobacteria, and E. coli. Consequently, this marker is essentially useless as a general Clostridia marker but may be a good indicator of the presence of beneficial flora.

hope hat geschrieben:
MMA war nicht erhöht. naja, kein Wunder, nahm zuvor B12 Injektionen

Mag ik hier uit opmaken dat je een B12 deficiëntie hebt op basis van een gedocumenteerd B12 tekort. Gebaseerd op een lage B12 serum en/of holo tc waarde, dan wel andere ‘functionele markers’ die wijzen op een B12 deficiëntie?

Verhoogde MMA waarden bij:

1) De MMA waarde kan verhoogd zijn bij SBBO (small bowel bacterial overgrowth)
2) Nier insufficiëntie
3) Hypovolemie (laag circulerend bloedvolume)
4) Vit.B12 deficiëntie

MMA is methylmalonzuur, een organisch zuur. Voor de omzetting van MMA in het lichaam is B12 nodig (adenosylcobalamine). Adenosylcobalamine is een co enzym dat nodig is bij de omzetting van methylmalonzuur in succinaat en speelt daarmee een rol in de afbraak van bepaalde aminozuren. Als de MMA verhoogd is, kan dit een duidelijke indicatie zijn dat er sprake is van een B12 tekort, en dienen de antistoffen (intrinsic factor en pariëtale cellen) en gastrine bepaald te worden. Bij nierfalen is er meestal een hoge MMA waarde, maar het kan uiteraard wel samengaan met een B12 tekort (in dit geval geeft de verhoogde MMA dus geen uitsluitsel).

Heb je toevallig in die tijd toen de MMA is bepaald ook antibiotica gebruikt?

MMA waarden kunnen vals-normaal zijn bij mensen met een B12 deficiëntie die antibiotica krijgen, omdat deze de intestinale flora vernietigt die nodig is om propionzuur (propanoate een organisch vetzuur, precursor (voorloper) van MMA) te maken.

Disorders of cobalamin (Vitamin B12) metabolism: Emerging concepts in pathophysiology, diagnosis and treatment

http://home.kpn.nl/hindrikdejong/Solomon-B12-2006.pdf

Zitat:
Conversely, MMA values may be normal in Cbl deficient patients receiving antibiotics which can eradicate the intestinal flora needed to synthesize propionic acid (Fig. 2).113

Overigens is een urine bepaling MMA meer specifiek dan serum MMA. ;)

propionic acid --> MMA --> B12

http://pathman.smpdb.ca/pathways/SMP000 ... ay?level=1

Vitamin B12 Status, Methylmalonic Acidemia, and Bacterial Overgrowth in Short Bowel Syndrome

http://journals.lww.com/jpgn/Fulltext/2 ... nd.20.aspx

Small Bowel Bacterial Overgrowth: Presentation, Diagnosis, and Treatment

http://www.ualberta.ca/~loewen/Medicine ... growth.pdf

Zitat:
Cobalamin deficiency is managed with monthly intramuscular injections of vitamin B12. Correction of other deficient nutrients, such as calcium, magnesium, iron, and fat-soluble vitamins, may also be necessary. Although correction of the underlying small bowel abnormalities is the primary goal of therapy, this is often not feasible. Most underlying conditions that predispose to SBBO are difficult, if not impossible, to reverse.

Zitat:
Therefore, as in other chronic conditions, treatment is multifactorial and often long-term. Treatment should focus on eradication of the bacteria and correction of the severe malnutrition that results from bacterial overgrowth

Wellicht MP als ‘primary goal of therapy’ 8-)

hope hat geschrieben:
Interessant von Diesel auch der Hinweis auf Osteoporose

Disorders of cobalamin (Vitamin B12) metabolism: Emerging concepts in pathophysiology, diagnosis and treatment

http://home.kpn.nl/hindrikdejong/Solomon-B12-2006.pdf

Zitat:
Pathogenesis of osteoporosis

Low serum Cbl levels increase the risk of osteoporosis. 67,68 In vitro studies and the finding of low serum skeletal alkaline phosphatase and osteocalcin levels in Cbl-deficient patients which correct with vitamin therapy suggest that Cbl is necessary for normal osteoblast activity.69,70 Significantly, hip fractures are reduced in elderly subjects receiving 1500 lg/ day of mecoCbl in addition to 5 mg/day of folic acid orally.71 TNF may cause osteoporosis by stimulating osteoclast activity.72 Thus, the cytokine-related actions of Cbl may have a role in this setting as well.

Diesel

_________________
B12 hydroxo- injecties ’95. Sublingaal methyl- en adenosyl-cobalamine tabl. ’08. Osteoporose '07. Koper en ceruloplasmine deficiëntie ’08. Sinds 2010 MP. med. q6h Olmetec 30 mg en q48h Mino 75 mg. Huidige 25D waarde 15 nmol/L en 1,25D is 62 pmol/L


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BeitragVerfasst: Di Dez 18, 2012 4:39 am 
Hi

Versteht ich das richtig das Helicobacter pylori 1 B12 Mangel verursachen kann ?

Hilft Mp gegen Helicobacter pylori oder muss man doch andere ABS verwenden.

Sollte man zu Mp auch B 12 einnehmen ?

Lg Pit


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BeitragVerfasst: Di Dez 18, 2012 7:01 am 
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Hi Diesel,

vielen Dank für deine ausführlichen Infos. Aber die Googleübersetzung ist hier fatal.

Zitat:
Heb je toevallig in die tijd toen de MMA is bepaald ook antibiotica gebruikt?

MMA waarden kunnen vals-normaal zijn bij mensen met een B12 deficiëntie die antibiotica krijgen, omdat deze de intestinale flora vernietigt die nodig is om propionzuur (propanoate een organisch vetzuur, precursor (voorloper) van MMA) te maken.


Vom Labor wurde ausdrücklich daraufhin gewiesen, dass kein AB bei der Abnahme oder kurz eingeommen werden durfte., weil der Wert verfälscht werden könnte. MMA wurde im Urin untersucht. Wie gesagt, spritzte ich in hohen Dosen Hydroxobobalamin, um das Abbauprodukt Peroxinitrit zu unterbinden.


Verstehe ich das richtig, das

Zitat:
HPHPA (3-(3-hydroxyphenyl)-3-hydroxypropionic acid
als Marker spezifischer für Clostridien ist als dihydroxyphenylpropionzuur (DHPPA)??

weil

DHPPA auch in reichlich Lebensmittel vorhanden ist?

Auf Nachfragen im Labor, wieso der DHPPA bei mir so extrem hoch ist, obwohl keine Clostridien und oder Pseudomosasstämme gefunden wurde.

Hier wurde mir ebenfalls gesagt, das der Wert auch durch Lebensmittel erhöht sein kann. Aber das HPHPA eher spezifischer bei Clostridienuntersuchung ist, wurde nicht erwähnt.

Da mein WertDHPPA für mich extrem hoch erschien 197,00 µg/mg Kreatin - Referenz <20, war mir die Aussage des Labors etwas schwammig.

Aber, da meine Darmflora ebenfalls durch jahrelange AB regelrecht zerstört ist, fehlten nützliche Darmbakterien wie e-coli, Lactobazillen, Bifido etc.

Habe ich das in deinem Zitat richtig verstanden, dass diese Bakterien die DHPPA abbauen?

Zitat:
Zitat:
High DHPPA (3,4 dihydroxyphenylpropionic acid), a unique but similar compound, indicates excessive intake of chlorogenic acid, a common substance found in beverages and in many fruits and vegetables, including apples, pears, tea, coffee, sunflower seeds, carrots, blueberries, cherries, potatoes, tomatoes, eggplant, sweet potatoes, and peaches. Harmless or beneficial bacteria such as Lactobacilli, Bifidobacteria and E. coli mediate the breakdown of chlorogenic acid to 3,4-dihydroxyphenylpropionic acid (DHPPA), and high values may indicate increased amounts of these species in the GI tract. In addition, one Clostridia species, C. orbiscindens, can convert the flavanoids luteolin and eriodictyol, occurring only in a relatively small food group that includes parsley, thyme, celery, and sweet red pepper to 3,4-dihydroxyphenylpropionic acid. The quantity of Clostridia orbiscindens in the GI tract is negligible (approximately 0.1% of the total bacteria) compared to the predominant flora of Lactobacilli, Bifidobacteria, and E. coli. Consequently, this marker is essentially useless as a general Clostridia marker but may be a good indicator of the presence of beneficial flora.


Obwohl ich nach AB Gabe diese Darmbakterien immer wieder zu mir nahm, siedeln sie im Darm nicht an. Dieses Phänomen habe ich schon desöffteren gelesen. Es gibt zwar eine Fäkaltransplantation, aber allein der Gedanke daran, wird mir schwummig.

Übrigens, in welcher pdf finde ich obiges Zitat?

Lieben Gruß hope


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BeitragVerfasst: Mi Dez 19, 2012 1:28 pm 
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Registriert: Mi Okt 10, 2012 2:40 pm
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Liebe MP freunden, mein Deutsch ist nicht so gut. Es ist mögelich das ich nicht ganz korrekt ihre fragen kann beantworten.

Guest hat geschrieben:
Versteht ich das richtig das Helicobacter pylori 1 B12 Mangel verursachen kann ?

Ja, die mogelijkheid is aanwezig. :cry:

Helicobacter Pylori Infection Can Be Linked to Low Levels of Serum Cobalamins

http://www.ajbasweb.com/ajbas/2009/1898-1902.pdf

Zitat:
In conclusion, there is a strong association between H. pylori infection and vitamin B deficiency that is 12 probably caused by cobalamin malabsorption. There may be a clinical value to evaluate the serum vitamin B in every patient with H. pylori infection. Furthermore, the prevalence of H. pylori infection in patients complaining of persisting dyspepsia and subjected for upper GI endoscopy for various gastrointestinal problems in northern Jordan is 75.3%.

Helicobacter: H. pylori A common bacterium often overlooked by physicians

http://www.irondisorders.org/Websites/i ... pylori.pdf

Zitat:
People who become infected with H. pylori may initially have anemia of chronic disease due to the inflammatory response. As the infection grows, pernicious anemia can develop because of the impaired absorption of vitamin B12 due to the reduced stomach acid.

Role of Helicobacter pylori Infection in the Development of Pernicious Anemia

http://cid.oxfordjournals.org/content/2 ... 0.full.pdf

Meer info over het onderwerp B12 deficiëntie op curemyth1.org in de topic:

Vit.B12 deficiency and the MP

http://curemyth1.org/forum2/2626.html

Guest hat geschrieben:
Hilft Mp gegen Helicobacter pylori oder muss man doch andere ABS verwenden.

Ik denk dat het MP hier ons van waarde kan zijn om deze bacterie effectief (met lange termijn behandeling) te kunnen aanpakken, de tijd zal het leren. Aangezien er ook L-vormen (celwandloze bacterie) van de helicobacter pylori blijken te bestaan.

L-forms of H. pylori

http://www.wjgnet.com/1007-9327/9/525.pdf

Zitat:
CONCLUSION: L-forms variation often occurs in patients with peptic ulcers who are infected by H. pylori, which iscommonly found in male patients and related to ages. The L-forms variation of H. pylori can be an important factor causing disorder of cellular immune function in the patients with peptic ulcers who are infected by H. pylori.

Zitat:
Helicobacter pylori L-form and patients with chronic gastritis

http://www.wjgnet.com/1007-9327/10/1306.pdf

Zitat:
CONCLUSION: L-form variation often occurs in patients with chronic gastritis and is commonly found in male patients and associates with ages. The L-form variation may be an important factor causing disorder of cellular immune function in the patients with H pylori-induced chronic gastritis.

What Causes Cancer?

http://www.cancertutor.com/Articles/Wha ... ancer.html

Zitat:
The thing that blocks the production of ATP molecules is a very special pleomorphic bacteria, which the Independent Cancer Research Foundation, and others, believe is Helicobacter Pylori or H. pylori. In fact the evidence is fairly conclusive that it is H. pylori, but I won't get into the reasons.

While everyone has H. pylori bacteria in their body (generally in their digestive tract), how does H. pylori get inside of a healthy cell? Generally it doesn't. But in some cases an acidic diet can make this bacteria highly aggressive. Another way is asbestos that can cut the cell membrane. And so on. But remember that even though all of us have cancer cells, don't forget we also have an immune system.

So how does a bacteria block the production of ATP molecules and thus turn a cell cancerous after it has gotten inside the cell?

The bacteria blocks ATP production in two different ways:
First, bacteria eat glucose so as the bacteria proliferates inside the cell (by the way, a bacteria is roughly the same size as a mitochondria) it intercepts more and more glucose. This means less and less pyruvate is made.

Secondly, microbes excrete mycotoxins, which are highly acidic and totally worthless molecules

Pleomorphism (microbiology)

http://en.wikipedia.org/wiki/Pleomorphism_(microbiology)

Zitat:
Monomorphic theory, supported by Louis Pasteur, Rudolf Virchow, Ferdinand Cohn, and Robert Koch, emerged to become the dominant paradigm in modern medical science: it is now almost universally accepted that each bacterial cell is derived from a previously existing cell of practically the same size and shape. However it has recently been shown that certain bacteria are capable of dramatically changing shape, for example Helicobacter pylori exists as both a helix-shaped form (classified as a curved rod) and a coccoid form.[3]

Helicobacter pylori – coccoid forms and biofilm formation

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1 ... 0556.x/pdf

Helicobacter pylori enter and survive within multivesicular vacuoles of epithelial cells

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1 ... 0222.x/pdf

Dr. Amy Yasko zegt bijvoorbeeld dat H. pylori een lange termijn chronisch probleem kan zijn wat maanden dan wel jaren kan duren eer deze bacterie is uitgeroeid.

Gastrointestinal Balance and Neurotransmitter Formation

http://nancymullanmd.com/asd/wp-content ... mation.pdf

Zitat:
H. pylori is positive in a high percentage of ASD and other chronically ill patients. H. pylori is, in fact, a critical piece of the ASD puzzle.

Zitat:
H. pylori also decreases levels of B12 in the body; decreases iron levels; increases ammonia and taurine; and can produce glaucoma in young individuals that resolves when the H. pylori is treated. H. pylori infection is not just an immediate
acute infection. Rather, it is a long-term chronic problem that may take months or years to eradicate.

Helicobacter pylori is een zeer vervelende bacterie. Bekijk o.a. het plaatje in fig 7 op pagina 76 van dichtbij en zie wat het kan aanrichten. B12 deficiëntie is een onderdeel hiervan. De vraag die je kunt stellen is hoeveel van de symptomen dan wel uitingen gerelateerd zijn door de invloed van de aanwezigheid van deze bacterie of de uiteindelijke gevolgen die kunnen optreden door de gevolgen van B12 tekort.

hope hat geschrieben:
Zitat:
High DHPPA (3,4 dihydroxyphenylpropionic acid), a unique but similar compound, indicates excessive intake of chlorogenic acid, a common substance found in beverages and in many fruits and vegetables, including apples, pears, tea, coffee, sunflower seeds, carrots, blueberries, cherries, potatoes, tomatoes, eggplant, sweet potatoes, and peaches. Harmless or beneficial bacteria such as Lactobacilli, Bifidobacteria and E. coli mediate the breakdown of chlorogenic acid to 3,4-dihydroxyphenylpropionic acid (DHPPA), and high values may indicate increased amounts of these species in the GI tract. In addition, one Clostridia species, C. orbiscindens, can convert the flavanoids luteolin and eriodictyol, occurring only in a relatively small food group that includes parsley, thyme, celery, and sweet red pepper to 3,4-dihydroxyphenylpropionic acid. The quantity of Clostridia orbiscindens in the GI tract is negligible (approximately 0.1% of the total bacteria) compared to the predominant flora of Lactobacilli, Bifidobacteria, and E. coli. Consequently, this marker is essentially useless as a general Clostridia marker but may be a good indicator of the presence of beneficial flora.


Obwohl ich nach AB Gabe diese Darmbakterien immer wieder zu mir nahm, siedeln sie im Darm nicht an. Dieses Phänomen habe ich schon desöffteren gelesen. Es gibt zwar eine Fäkaltransplantation, aber allein der Gedanke daran, wird mir schwummig.

Übrigens, in welcher pdf finde ich obiges Zitat?

Hier en aanvullend: http://www.greatplainslaboratory.com/ho ... estive.asp

Zitat:
HPHPA is an abnormal phenylalanine metabolite produced by gastrointestinal bacteria of Clostridia species, including sporogenes, botulinum, caloritolerans, mangenoti, ghoni, bifermentans, difficile, and sordellii. Negative stool tests for C.difficile do not rule out the presence of other Clostridia species. This metabolite is frequently associated with behavioral and neurological abnormalities that resolve after antimicrobial therapy. In many cases, Clostridia overgrowth can be controlled by supplementation with 30 billion cells per day of Lactobacillus rhamnosus GG (Culturelle) and/or 2-6 billion CFUs of Saccharomyces boulardii.

hope hat geschrieben:
Verstehe ich das richtig, das
Zitat:
HPHPA (3-(3-hydroxyphenyl)-3-hydroxypropionic acid
als Marker spezifischer für Clostridien ist als dihydroxyphenylpropionzuur (DHPPA)??

Meer specifiek, ook niet 100% of wel een ‘gouden’ test.

http://www.biologicaltreatments.com/book/ch2.asp

Zitat:
Clostridium difficile appears to be one of the organisms that produce the HPHPA. According to Sidney Finegold MD, one of the world’s leading experts on anaerobic bacteria (Personal Communication), there are as many as 100 different species of Clostridium that may inhabit the intestinal tract. There is an immunological test for the toxin produced by Clostridium difficile that can be done on stool to confirm this organism. A negative test for Clostridium difficile does not rule out all species of Clostridium, only Clostridium difficile. There is no convenient method to confirm the identity of the other 99 species of Clostridium in the intestinal tract that may also produce this compound.

hope hat geschrieben:
Hier wurde mir ebenfalls gesagt, das der Wert auch durch Lebensmittel erhöht sein kann. Aber das HPHPA eher spezifischer bei Clostridienuntersuchung ist, wurde nicht erwähnt.

Bij europeanlaboratory (ELN Bunnik Nederland) wordt de DHPPA bepaling niet vermeldt wel de HPHPA (Clostridia marker)

http://www.europeanlaboratory.nl/docume ... ine_nl.pdf

Zitat:
Metabolieten van bacteriën

2-hydroxyphenylazijnzuur
4-hydroxyphenylazijnzuur
Hippuurzuur
3-indolazijnzuur
HPHPA (Clostridia marker)

hope hat geschrieben:
Obwohl ich nach AB Gabe diese Darmbakterien immer wieder zu mir nahm, siedeln sie im Darm nicht an.

Begrijp ik het goed dat je na AB kuren lactobacillus en bifido bacteriën suppletie hebt gebruikt. En toch thans een gebrek aan deze soorten hebt of blijft houden, ondanks het gebruik van deze supplementen?

Ik heb in het verleden (medio jaren ’90) de darmparasiet ‘dientamoebe fragilis’ gehad overigens succesvol behandeld. Met ‘triple feces test’ aangetoond met tevens een gebrek aan o.a. lactobacillus en bifidi bacteriën.

http://www.labmicta.nl/client/labmicta/ ... erzoek.pdf

Recent een feces test laten bepalen. Geen pathogene bacteriën dan wel parasieten in de ontlasting aanwezig, wel een gebrek aan Lactobacillus, Bifido en nuttige E. coli.
Begrijp mij goed hope, ik ben niet op de hoogte van deze specifieke problematiek. Ik kan je alleen maar de info aanreiken. Meer kan ik niet voor jou hierin betekenen. Zoals reeds vermeld mijn Duits is niet goed om alles wat je schrijft op de juiste wijze te kunnen interpreteren. Een ‘google’ vertaling geeft menigmaal komische cryptische vertalingen, waar je niets mee kan beginnen om iets zinnigs van te maken.

Ik hoop dat ik je met de aangereikte info iets verder op weg hebt kunnen helpen in je zoektocht.

hope hat geschrieben:
Wie gesagt, spritzte ich in hohen Dosen Hydroxobobalamin, um das Abbauprodukt Peroxinitrit zu unterbinden.

Theorie Martin L. Pall, Garth Nicolson etc.?

Diesel

_________________
B12 hydroxo- injecties ’95. Sublingaal methyl- en adenosyl-cobalamine tabl. ’08. Osteoporose '07. Koper en ceruloplasmine deficiëntie ’08. Sinds 2010 MP. med. q6h Olmetec 30 mg en q48h Mino 75 mg. Huidige 25D waarde 15 nmol/L en 1,25D is 62 pmol/L


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BeitragVerfasst: Sa Sep 12, 2015 5:00 am 
Hi Diesel

Danke bist Spitze .

Meine B 12 ist Normal aber vor ca. 13 Jahren wurde ich auf Helicobacter Therapiert.
Kann man Trotzdem noch Helicobacter haben ?
Auch wenn B 12 im Normalbereich ist ?

Heute per Tele Befund bekommen werde aber einen eigenen Thers aufmachen.

Geht um Lymphozyten-Typisierung

Den Schrott habe ich schon steit 14 Jahren bzw die Werte sind immer schlimmer geworden so wie mein Gesundheitszustand.

http://www.apotheken.de/gesundheit-heut ... b0f7729b8a

Lg Pit


Zuletzt als neu markiert von Anonymous am Sa Sep 12, 2015 5:00 am.


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